Ankomst

 

hillerød dagpleje, gørløse dagpleje, privat pasningsordning i hillerød, privat pasningsordning i gørløse, privat pasningsordning i frederikssund, pasningsordningen i frederikssund, børn, baby, pasning, økologisk hverdag, økologisk mad, økologisk mad til børn, udeliv, den bedste pasningsform, nye forældre, vuggestue, børnehave, tilflytter, frederikssund, hillerød, gørløse, planter selv, fra jord til bord, børn dyrker grøntsager, steiner, rudolf steiner, mette, udeliv hver dag, udebørn, sund leg, uden kemi, godt børneliv, sundt liv, naturligt liv, Vi elsker planter og natur i Økologisk Dagpleje Lille Snegl, Vi byder indenfor hos Privat Dagpleje Lillesnegl i Hillerød og Frederikssund

Indgang af den grønne dør med skiltet hvor der står velkommen til Lille Snegl Privat Pasningsordning. Man åbner lågen ned til trappen i gården og kommer på den måde ned til garderoben. Hvert barn har en ramme med et billede af et dyr ved sin plads i garderoben, det samme dyr har barnet har ved puslepladsen til sit skiftetøj.

Der skal medbringes skiftetøj og overtøj efter årstiden hjemmefra. Vi anbefaler uld/silke inderst inde og lag på lag så barnet altid har det tilpas varmt. Medbring også dyne, evt skind, barnevognssele, sove dyr og sut til middagsluren.

Pris:

Egen betaling 3.418 kr. ud af samlet beløb på 10.600 kr. Hertil betaler kommunen (Hillerød) 7.182 kr.

Vi modtager også børn fra andre kommuner.
Der betales forud hver måned i årets 12 måneder og pasningsordningen holder lukket 6 uger pr år.
Kalender for året udleveres ved opstart i pasningsordningen og ved årskiftet.

PasningAfMindreBørn

Tilsyn:

Hillerød kommune holder tilsyn med pasningsordningen; 4 anmeldte besøg om året og derudover uanmeldte besøg for at sikre børnenes trivsel og sikkerhed.