Ankomst

 

hillerød dagpleje, gørløse dagpleje, privat pasningsordning i hillerød, privat pasningsordning i gørløse, privat pasningsordning i frederikssund, pasningsordningen i frederikssund, børn, baby, pasning, økologisk hverdag, økologisk mad, økologisk mad til børn, udeliv, den bedste pasningsform, nye forældre, vuggestue, børnehave, tilflytter, frederikssund, hillerød, gørløse, planter selv, fra jord til bord, børn dyrker grøntsager, steiner, rudolf steiner, mette, udeliv hver dag, udebørn, sund leg, uden kemi, godt børneliv, sundt liv, naturligt liv, Vi elsker planter og natur i Økologisk Dagpleje Lille Snegl, Vi byder indenfor hos Privat Dagpleje Lillesnegl i Hillerød og Frederikssund

Indgang af den grønne dør med skiltet hvor der står velkommen til Lille Snegl Privat Pasningsordning. Man åbner lågen ned til trappen i gården og kommer på den måde ned til garderoben. Hvert barn har en ramme med et billede af et dyr ved sin plads i garderoben, det samme dyr har barnet har ved puslepladsen til sit skiftetøj.

Der skal medbringes skiftetøj og overtøj efter årstiden hjemmefra. Vi anbefaler uld/silke inderst inde og lag på lag så barnet altid har det tilpas varmt. Medbring også dyne, evt skind, barnevognssele, sove dyr og sut til middagsluren.

Opskrivning:

Bemærk at reglerne for opskrivning af barn varierer mellem kommuner. For andre kommuner end Hillerød, bl.a. Frederikssund og Allerød, skal barnet været skrevet op i den "Digitale Pladshenvisning" 3 måneder før opstart i Lille Snegl. Undersøg hvad reglerne er for din kommune, for at sikre tilskuddet fra kommunen i god tid.

Lukkedage i Lille Snegl:

3 Jan - Juleferie
Uge 7 - Vinterferie
26 feb - Edmund 50 år
29 marts -5 april - Påskeferie
30 april  - Bededag
13 -14 maj - Kr.himmelfartsdag
24 maj - Pinseferie
Uge 27-28-29 - Sommerferie
Uge 42 - Efterårsferie
22 dec til 2. januar - Juleferie

Pris:

Egen betaling 3.100 kr. ud af samlet beløb på 9.922 kr. Hertil betaler kommunen (Hillerød) 6.822 kr.

Vi modtager også børn fra andre kommuner.
Der betales forud hver måned i årets 12 måneder og pasningsordningen holder lukket 6 uger pr år.
Kalender for året udleveres ved opstart i pasningsordningen og ved årskiftet.

Tilsyn:

Hillerød kommune holder tilsyn med pasningsordningen; 4 anmeldte besøg om året og derudover uanmeldte besøg for at sikre børnenes trivsel og sikkerhed.